εκπαίδευση

Εκπαίδευση στη μέθοδο Rio Abierto

Εκφραστική Κίνηση – Ψυχοσωματική & Υπερπροσωπική θεραπεία για την αρμονική ανθρώπινη ανάπτυξη

σύμφωνα με τα πρότυπα του Rio Abierto Internacional
Διευθύνει η Graciela Figueroa
Διευθύνουσα των κέντρων εκπαίδευσης Rio Abierto Ισπανίας και Ουρουγουάης

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην μέθοδο Rio Abierto παρέχει ένα μεγάλο φάσμα εργαλείων, βιωματικής εμπειρίας και θεωρητικής γνώσης και υποστηρίζει τους εκπαιδευόμενους να βρουν την δική τους μοναδικότητα και όραμα στον συντονισμό ομάδων εκφραστικής κίνησης και τη χρήση ψυχοσωματικών και υπερπροσωπικών τεχνικών για την ανθρώπινη ανάπτυξη σε ατομικά και ομαδικά πλαίσια.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ψυχικής υγείας, της εκπαίδευσης, των κοινωνικών σπουδών, των τεχνών, της υγείας και της επικοινωνίας και σε όποιον επιθυμεί να εμβαθύνει στην δική του προσωπική εξέλιξη, να βελτιώσει την σχέση με το σώμα του, τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Πρόκειται για μια βαθιά διαδικασία αυτογνωσίας, μεταμόρφωσης και απόκτησης δεξιοτήτων, η οποία θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δρουν ως φορείς θετικής αλλαγής στα περιβάλλοντα στα οποία δραστηριοποιούνται.

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα είναι υπό τη διαδικασία σχεδιασμού με την συμμετοχή εκπαιδευτών από την σχολη Rio Abierto España. Περισσότερες πληροφορίες για την δομή, τα περιεχόμενα και το κόστος θα αναρτηθούν σύντομα.

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

εκπαίδευση4
εκπαίδευση3
εκπαίδευση2
previous arrow
next arrow

    Κύλιση προς τα επάνω