Εκφραστική κίνηση για εκπαιδευτικούς

Εκφραστική κίνηση για εκπαιδευτικούς

Στα σεμινάρια και τις ομάδες εκπαιδευτικών προσεγγίζουμε βιωματικά την ενσώματη μάθηση και διδασκαλία, η οποία συμπεριλαμβάνει την κίνηση και την έκφραση του σώματος μας ως ισχυρό και συναρπαστικό εργαλείο μάθησης, συναισθηματικής έκφρασης, επικοινωνίας!

Στόχοι μας είναι:

  • η εκπαιδευτική διαδικασία να μην εκτυλίσσεται αποκλειστικά και μόνο σε νοητικά πλαίσια αλλά να είναι περισσότερο δημιουργική, αποτελεσματική και γόνιμη για εμάς και τους μαθητές μας !
  • να διαμορφώσουμε εμείς οι ίδιοι ως εκπαιδευτικοί μια πιο χαρούμενη και δημιουργική καθημερινότητα, εντός και εκτός τάξης, βιώνοντας το ίδιο το σώμα μας και τις εκφραστικές του δυνάμεις ως πηγές ενέργειας, χαράς και γνώσης.
  • να πειραματιστούμε με πρακτικούς και ευφάνταστους τρόπους για να εντάξουμε την εκφραστική Κίνηση, τον αυτοσχεδιασμό, τα σωματικά συνεργατικά παιχνίδια στη διδασκαλία μας, ανεξάρτητα από το διδακτικό αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε!

 

Διάβασε μια ενδεικτική περιγραφή των στόχων και θεματικών των εργαστηρίων εκφραστικής κίνησης για Εκπαιδευτικούς εδώ

Δήλωσε ενδιαφέρον για την δημιουργία ομάδας Εκφραστικής Κίνησης για εκπαιδευτικούς/γονείς με ένα email στο rioabierto.movement@gmail.com

Κύλιση προς τα επάνω